ERA Fönster

Går du och funderar på att byta ut dina gamla slitna fönster mot en modern variant har du en hel del att tänka på. Det finns som bekant flera olika typer av fönster i dag med olika funktioner och egenskaper. Även utseendet och design skiljer dem åt mellan olika fönstertillverkare. Utbudet är minst sagt brett och det är inte helt lätt att välja en favorit som dessutom ska ses som en investering med tanke på att nya fönster oftast sänker värmekostnader och höjer bostadens värde.

På nätet finns det flera butiker som säljer fönster från olika tillverkare. Du har även möjlighet att ta kontakt med fönstertillverkare och support på nätbutikernas sajter så att du kan få hjälp med att få svar på dina eventuella frågor och funderingar inför ditt köp av fönster.

En populär svensk fönstertillverkare i dag är ERA fönster. Dessa fönster tillverkas i Sverige och du får både garanti och kvalitet om du väljer fönster från den här tillverkaren. Du kan alltid besöka ERA fönsters hemsida om du vill titta lite närmare på det sortiment som är aktuellt för tillfället. På hemsidan kan du snabbt och lätt navigera dig bland produkterna där du bland annat hittar deras PVC-fönster. Utbudet är brett och du kan inte bara köpa fönster med olika egenskaper och varierande design. Du kan också köpa nya ytterdörrar, vädring- och fönsterdörrar samt handtagspaket tillsammans med annat smått och gott inom genren. Kikar du vidare kan du också hitta olika tillval så som exempelvis persienner och insynsskydd.

ERA fönster erbjuder också nedladdningsbara PDF-filer på sin hemsida som innehåller bland annat instruktioner och anvisningar för hur du ska lagra, montera och sedan sköta dina nya ERA fönster. Du kan alltså ladda ner dessa direkt i din dator och läsa dem när du känner för det. Du kan så klart också räkna med att du får fönster med lågt U-värde.

Generös garanti

ERA fönster erbjuder generösa garantier av sina fönster vilket också tyder på att du får fönster med hög kvalitet. Fönstren hos ERA tillverkas med noggrannhet och bästa möjliga virke. Just virket kommer faktiskt från Sverige ur tätvuxen fur. Från kärnan och ut i kanterna kan du se fram emot ett välgjort fönster från ERA. Efter att fönsterprofilerna har blivit klara så går de vidare till impregneringsanläggningen hos ERA för att fönstren ska skyddas mot röta. Slutligen kommer fönstren att lackeras i en elektroprocess. För att garantin ska gäller måste du se till att du följer ERAs anvisningar för hur du ska lagra, montera och sköta om dina fönster.

Du kan se fram emot 10 års garanti på dina ERA fönster på flera områden. Först får du 10 års garanti på dina fönster. Men du får också 10 års garanti ifall det skulle bildas någon kondens mellan de så kallade isolerglasen. Till sist får du även 10 års funktionsgaranti på de övriga delarna på dina fönster så att du kan känna dig både nöjd och trygg med dina nya fönster.

Köp fönster online

Numera kan du beställa dina ERA fönster snabbt och lätt via olika återförsäljare på nätet. Men om du vill kan du också ta kontakt med ERA via deras hemsida om du har några frågor eller funderingar inför ditt köp av fönster. Likaså kan du få hjälp med att hitta en återförsäljare nära dig. Du kan gå igenom utbudet av ERA fönster i lugn och ro från hemmets trygga vrå och ta den tid du behöver så att du hittar de fönster du verkligen vill ha. Att köpa nya fönster är inte något du ska stressa med.