Elitfönster

Det är minst sagt ett projekt att byta fönster i ett hus. Dels krävs det planering och dels krävs det en del pengar. Sedan ska det så klart också monteras vilket blir ännu ett projekt i sig. För du vill ju få det gjort på bästa sätt. Och då har du säkert redan märkt att det finns mer eller mindre en uppsjö med olika typer av fönster och an rad olika återförsäljare. Det blir med andra ord svårt att välja. Ett av de företag som erbjuder riktiga kvalitetfönster med många års erfarenhet och som har etablerat sig väl genom åren är Elitfönster. I dag har man lyckats bli en av Sveriges största fönstertillverkare men förutom fönster erbjuder man ett brett sortiment av produkter som involverar ljusinsläpp i ditt hem. Hos Elitfönster jobbar man för att bibhålla en bra miljö och att utveckla energieffektiva fönster. Även om basen finns i Vetlanda kan du köpa fönster från Elitfönster via inte mindre än 400 olika byggfackhandlare. Eller via Elitfönster själv så klart. Sajten är väl värd ett besök där du kan få den hjälp du behöver inför ditt stundande köp av nya fönster.

Några milstolpar för Elifönster

I dag har Elitfönster funnits i hela 90 år. Det innebär lång erfarenhet av att tillverka fönster och därmed har också en viss kunskap kunnat utvecklas. Det hela började redan 1924 då några lokala skogsbönder går ihop och grundar Lenhovda Snickerifabrik. På den tiden tillverkade man inte bara fönster utan skapade allt från till exempel trädgårdsmöbler till köksinredning till trappor och så vidare. 1953 börjar man dock specialisera sig på just fönstertillverkning och därefter har företaget utvecklats i rask takt till att bli vad det är i dag. Alltså en av landets största fönstertillverkare.

Kort om utbudet

Även om man specialiserade sig på fönster har utbudet också breddats under de senare åren. Självklart erbjuder man ett väldigt stort utbud av olika fönster men också hjälp med hur du ska montera dina nya fönster och hur du ska välja bland de olika alternativen. Förutom nya fönster kan du i dag också hitta en ny ytterdörr eller skjutdörrar hos Elitfönster. Även altandörrar finns med i sortimentet. Sedan finns det ett antal tillval du har möjlighet att göra i form av persienner, myggnät, handtag och beslag, spröjs och så vidare. Om du väljer att anlita Elitfönster när du ska då exempelvis byta fönster eller köpa en ny dörr kan du känna dig trygg. Här har du nämligen med kunnig personal att göra och ett företag som har inte mindre än 90 år i branschen.